Groep 6/7

In groep 6/7 hebben wij dit jaar 23 leerlingen. Wij zijn een combinatiegroep en dat betekent, dat we erg veel van elkaar leren, maar ook leren om zelfstandig te werken. Samen maken wij er dit jaar dan ook een erg fijn en leerzaam jaar van! 

Voor groep 7 is het elk jaar weer een spannend jaar. Het verkeersexamen komt om de hoek kijken en aan het einde van het jaar krijgt ieder zijn voorlopig advies. Wij gaan dit jaar extra ons best doen om beide zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen! 

Waar mogelijk werken wij op ons eigen niveau, zodat er voor iedereen voldoende uitdaging en oefening is. Daarbij krijgen wij hulp van onze onderwijsassistent! Soms zullen wij huiswerk krijgen of thuis iets moeten leren voor een toets. De juf vertelt ons dit altijd zo ruim mogelijk van te voren. 

Verder vinden wij respect voor elkaar erg belangrijk. Hier praten wij dan ook regelmatig over in de klas. Ook krijgen wij regelmatig Rots en Water lessen van geschoolde Rots en Water juffen/meesters. Hierdoor leren wij goed voor ons zelf opkomen, onze grenzen aangeven en de ander respecteren. 

Samen maken wij er een monsterlijk jaar van!

Snel naar